Nya premium köksluckor till ditt IKEA Metod kök

Vi på Smålandsluckan är experter på IKEA-kök. Vi tillverkar nya premiumluckor till IKEAs köksfabrikat Metod med garanterat rätt passform. Välj köksluckor från oss för en finare kvalité, fler färger att välja från samt ännu fler storlekar på luckor än i IKEAs erbjudande.

Våra 10 mest populära designer på köksluckor till IKEA-kök

Mer om oss: Vi tillverkar nya premiumluckor till IKEAs köksfabrikat Metod med garanterat rätt passform. Både storlek men framför allt korrekt borrning för IKEAs lådor ”Maximera” samt fräsning för IKEAs gångjärn ”Utrusta”. Alla våra nya köksluckor passar perfekt ur kartong utan krav på egen anpassning. Garanterat.

Vårt erbjudande är perfekt för dig som kanske har kikat på nytt kök från Marbodal, Ballingslöv eller Kvänum men till slut fastnat för IKEAs låga prisnivå. Men att du kanske ändå önskar lite finare köksluckor än vad IKEA erbjuder, dvs den delen av nya köket som verkligen syns och känns. Alternativ kanske du inte funnit en favorit i någon av de färger eller designer på luckor som IKEA erbjuder. Eller så har du märkt att det ”saknas” några önskade storlekar i IKEAs utbud av köksluckor till Metod. Vi har alla de storlekar på luckor som IKEA har men också ett stort antal som ”saknas” i IKEAs egna utbud. Med oss får du alltså inte bara en finare kvalité, fler färger och designer på luckor att välja på utan också fler storlekar på luckor vilket på totalen gör vårt sortiment mer komplett. Visar det sig att du behöver en specislstorlek så ordnar vi även det utan extra kostnad!
Köp alla skåp, stommar, lådor, gångjärn och hyllplan etc från IKEA. Komplettera med våra fina premiumluckor!

Vad är Metod? ”System Metod” är benämningen på IKEAs nya (nuvarande) köksmärke. Kök Metod säljs på IKEAs varuhus sedan sommaren 2013. Föregångaren hette Faktum. Faktum var alltså benämningen på IKEAs förra (gamla) köksserie och utgick när Metod lanserades.

Vi erbjuder våra premiumluckor till både Metod och Faktum. Perfekt ifall du har ett befintligt Faktumkök som du vill komplettera med nya Metodskåp samt nya köksluckor till BÅDE Metod + Faktum. Vi gör då alla nya köksluckor i samma färg + design men så att luckorna passar respektive skåp, lådor och gångjärn. Allt passar perfekt direkt ur kartong utan krav på egen efteranpassning. Vi levererar i platta paket på ca 4-6 veckor.

Varuprover
Tips: Börja gärna med att låna hem luckor och färgprover för att se dem i just ditt köks belysningsförhållanden och för att känna och klämma på vår höga kvalité. Mer info under fliken “Låna Hem” i menyraden överst här i vår Onlinetjänst.

Knoppar & Handtag från Brittiska Buster+Punch

Passa på att lyfta ditt nya kök en nivå till med ikoniska knoppar och handtag från brittiska Buster+Punch. Handsmidda beslag i en klass som höjer ditt kök ytterligare.

Kampanj: Ange rabattkoden Buster+Luckor i kassan i rutan för kundnummer och du bjuds på 15% rabatt. Gäller hela vårt sortiment av Buster+Punch vid köp av kökssnickerier för minst 5000 kr.

Buster & Punch knoppar och handtag för IKEA-kök