Knoppar och handtag från exklusiva Buster+Punch

Ge ditt kök en modern touch av elegans med handtag från det globalt populära världsmärket Buster+Punch för att lyfta din köksdesign till nya nivåer. Inspirerade av Londons pulserande mode- och musikscen erbjuder dessa handtag en unik fusion av traditionellt hantverk och modern design. För den perfekta kombinationen av stil och funktion, köp Buster+Punch handtag tillsammans med våra högkvalitativa köksluckor. Upptäck Buster+Punchs handtag och låt ditt kök berätta din historia. 

Hur man beställer: Buster & Punch knoppar och handtag finns i 3 olika designlinjer och i ett flertal olika färger. Välj först någon av designlinjerna Cross, Linear eller Cast genom flikarna nedan. Leta därefter upp den knopp eller det handat du är intresserad av. Klicka på produkten och därefter går det att välja färg och storlek.

Med designlinjen LINEAR har Buster+Punch kommit fram med ett diskret och strömlinjeforma format för framför allt moderna applikationer där man vill framhäve an slim känsla.

Buster+Punch Knob LINEAR
Buster+Punch Knob LINEARAlternativ
Buster+Punch Knob LINEAR + PLATE
Buster+Punch Knob LINEAR + PLATEAlternativ
Buster+Punch L-Bar LINEAR
Buster+Punch L-Bar LINEARAlternativ
Buster+Punch Pull Bar In LINEAR
Buster+Punch Pull Bar In LINEARAlternativ
Buster+Punch Pull Bar LINEAR + PLATE
Buster+Punch Pull Bar LINEAR + PLATEAlternativ

Med designlinjen CAST erbjuder Buster+Punch en ruffare look för dig som önskar ett kraftfullare intryck och handtag som gör ett statement i sig självt.

Buster+Punch Knob CAST
Buster+Punch Knob CASTAlternativ
Buster+Punch Hook CAST
Buster+Punch Hook CASTAlternativ
Buster+Punch T-bar CAST
Buster+Punch T-bar CASTAlternativ
Buster+Punch Pull Bar CAST
Buster+Punch Pull Bar CASTAlternativ
Buster+Punch Closet Bar CAST
Buster+Punch Closet Bar CASTAlternativ